Adana’da Zincirleme Kaza: 2’si Ağır 8 Kişi Yaralandı, Trafik Kilitlendi
Adana’nın Pozantı ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, otoyolu adeta felç etti. Akçatekir Mevkiinde saat 15.30 sularında yaşanan kazada 2’si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.
İlk belirlemelere göre, kazaya 2 tır ve 5 otomobil karıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sürücülerden biri kontrolünü kaybedince araçlar peş peşe birbirine çarptı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Yaralılar Adana’daki Hastanelerde Tedavi Altına Alındı
İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları titiz bir çalışmayla çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Adana’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Ağır yaralı iki kişinin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Trafik Saatlerce Durdu
Kazanın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Ulaşımın kontrollü şekilde sağlanabilmesi için trafik ekipleri bölgede yoğun çaba harcadı. Yol, araçların kaldırılmasının ardından kademeli olarak trafiğe açıldı.