Dolar 39,8609
Euro 46,6878
Altın 4.252,36
BİST 9.301,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33 °C
Açık

Müge Anlı’da Arife Gökçe İddiası: Oğlunun Gözleri Önünde Başka Biriyle Görüldü mü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan Arife Gökçe dosyasında şoke eden bir iddia daha gündeme geldi. Arife Gökçe’nin oğlu Tayfun Gökçe’nin, annesini Hıdırellez etkinliğinde başka bir erkekle gördüğü ve ardından tartışma çıktığı ileri sürüldü.

Tartışma festivalde başlamış
Kayıp kadının eşinin bir yakını, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Tayfun, annesini başka bir adamla görünce sinirlendi, ortam gerildi” ifadelerini kullandı. Yaşandığı öne sürülen bu olayın Hıdırellez kutlamaları sırasında gerçekleştiği ve Tayfun’un annesine tepki gösterdiği iddia edildi. Olayın tanıklarından biri olduğu belirtilen kişi, durumu “sadece bir dedikodu” olarak nitelendirse de Müge Anlı, bu ifadenin önemsenmesi gerektiğini vurguladı.

“Çökelekçi” ifadesi stüdyoyu karıştırdı
Programa telefonla bağlanan bir başka izleyici, Tayfun’un çocuğu üzerine çay dökülmesi sonrası yaşanan gerginliği aktardı. Arife Gökçe’nin torununa zarar gelince sitem ettiği, Tayfun’un ise annesine “Senin çocuğun mu, benim çocuğum mu?” diyerek çıkıştığı belirtildi.

Öte yandan Müge Anlı, Arife Gökçe’yle ilgili daha önce de programda dile getirilen bir söyleme yeniden yer verdi. İddiaya göre, Arife Gökçe’nin kaybolmadan önce çevresinde “çökelekçiyle görüldüğü” konuşuluyordu. Bu sözlerin Sinan isimli kişinin halası ve ablası tarafından dillendirildiği belirtildi.

Anlı’dan iddia sahibine çağrı
Programın sunucusu Müge Anlı, söz konusu iddiaların açıklığa kavuşturulması için olayın görgü tanıklarına ve iddia sahiplerine yeniden çağrı yaptı. “Bu konuyu yarın detaylarıyla ele alacağız, lütfen bildiklerinizi bizimle paylaşın” diyerek izleyicilere seslendi.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.