Dolar 38,9735
Euro 44,3994
Altın 4.187,21
BİST 9.345,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Yağmurlu

Tanyeli’nin Ardından Ortaya Çıkan Kahreden Gerçek!

Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ve sanat camiasında derin izler bırakan oryantal Tanyeli, 54 yaşında hayatını kaybetti. Bu acı kayıp sanat dünyasında büyük bir yas yaratırken, eşi İlker Sünneli hakkındaki gerçek herkesi şaşkına çevirdi. Meğer İlker Sünneli, daha önce de eşini kanserden kaybetmişti!

Aynı Acıyı İki Kez Yaşadı

Tanyeli, hastalık sürecinde eşinin kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını belirtmiş, ancak İlker Sünneli’nin geçmişte de benzer bir trajedi yaşadığını dile getirmişti. “O eski eşini de kanserden kaybetti. Ben ona defalarca ‘Git, kendine yeni bir hayat kur’ dedim. Ama gitmedi. Bu süreci benimle yaşamaya devam etti,” sözleriyle duygularını dile getirmişti.

“GİT KENDİ HAYATINI KUR” DEMİŞ

Sanatçının hastalık sürecinde verdiği mücadele kadar eşinin desteği de dikkat çekiyordu. “Hayatımda ilk defa kendimi düşünür oldum, çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Ama o hep yanımdaydı.”

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.